Blindfriendly Piatok 22. 9. 2017 | Meniny má Móric Facebook Twitter Flickr YouTube          ExtranetExtranet          Mapa stránokMapa stránok          VytlačiťVytlačiť          EnglishEnglish
 
 

KONTAKTY

Sabinovská 16
P.O. Box 106
820 05 Bratislava 25
IČO: 36063606

Úradné hodiny
Ústredňa:

Telefón:  02/4826 4111
Fax:        02/4826 4386
E-mail: podatelna@region-bsk.sk

Centrum pre rodiny v kríze
Kancelária prvého kontaktu

ODBER NOVINIEK

Zadajte e-mailovú adresu, na ktorú sa budú zasielať novinky.
osobných údajov

Súhlas so spracovaním osobných údajov


 

Označením súhlasu dávam dobrovoľný súhlas so spracovaním svojich osobných údajov v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z.., o ochrane osobných údajov (v platnom znení) Bratislavskému samosprávnemu kraju, Sabinovská 16, 820 05, Bratislava (ďalej iba správca) a to:

  1. v rozsahu: e-mailová adresa
  2. za účelom informačných a marketingových aktivít správcu;
  3. po dobu maximálne 5 rokov odo dňa prihlásenia.
  4. Som si vedomý/á toho, že tento súhlas s uchovávaním, resp. so spracovávaním údajov, udelených v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov a zákonom o niektorých službách informačnej spoločnosti, je dobrovoľný, a že tento svoj súhlas môžem kedykoľvek odvolať. Súhlas je možné odvolať kliknutím na odkaz „Odhlásiť“, ktorý je uvedený na konci každého  informačného mailu alebo písomne.
  5. Po celú dobu spracovania osobných údajov máte k nim prístup, v prípade pochybností o ich správnosti alebo úplnosti, máte právo na vysvetlenie alebo ich opravu.

 
 
Vyhl'adávanie: