Blindfriendly Piatok 20. 4. 2018 | Meniny má Marcel Facebook Twitter Flickr YouTube          ExtranetExtranet          Mapa stránokMapa stránok          VytlačiťVytlačiť          EnglishEnglish

Frešo sa dohodol s odborármi na zredukovaní zliav pre šoférov, štrajk nebude

Bratislava, 1. júna 2010

Štrajk dopravcov v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK) nebude. Na dnešnom rokovaní sa na tom dohodol predseda BSK Pavol Frešo s generálnym riaditeľom Slovak Lines, a.s., Petrom Sádovským, predsedom OZ KOVO Emilom Machynom a šéfom bratislavských odborov Jozefom Lackom. „Zredukovali sme okruh osôb, ktoré budú mať zľavy na zamestnancov a ich blízkych rodinných príslušníkov, vdovy, vdovcov a siroty,“ povedal župan po stretnutí. Zároveň zdôraznil, že zrušia zľavy pre úradníkov a odborárov.

Vedenie BSK zaviedlo prísnu osobnú evidenciu zliav, ktorá sa podľa župana nebude dať zneužívať. „Koncom roka ju vyhodnotíme a navrhneme spravodlivé riešenie, ktoré bude spravodlivé pre všetkých obyvateľov Bratislavského kraja,“ doplnil Frešo.