Blindfriendly Pondelok 22. 1. 2018 | Meniny má Zora Facebook Twitter Flickr YouTube          ExtranetExtranet          Mapa stránokMapa stránok          VytlačiťVytlačiť          EnglishEnglish

Župan Frešo dnes ocenil 21 stredoškolských pedagógov

Bratislava, 30. marca 2010

Pri príležitosti Dňa učiteľov dnes predseda Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Pavol Frešo ocenil na pôde Úradu BSK 21 stredoškolských pedagógov. Ocenenie je vyjadrením vďaky za to, že napriek všetkému zotrvali na svojich miestach a odovzdávajú svoje vedomosti a skúsenosti mladým. „Je to spôsob, akým môžeme oceniť náročnú prácu učiteľov. Vôľa a odovzdávanie poznatkov je dôležité aj preto, lebo si uvedomujem, aké podmienky máme teraz v školstve,“ povedal Pavol Frešo. Ocenení prevzali ďakovný list predsedu BSK za mimoriadny prínos a finančnú odmenu 300 €, jedno z ocenení bolo pritom udelené in memoriam.

Súčasťou programu bolo vystúpenie flautového tria študentiek Konzervatória v Bratislave v podaní Martiny Kuštárovej, Soni Šiškovej a Veroniky Vitázkovej. Zúčastneným zahral aj sedemnásťročný huslista, víťaz jednej z najvýznamnejších svetových medzinárodných husľových súťaží Karol Daniš, žiak 2. ročníka Konzervatória v Bratislave. Záver podujatia patril Nele Pociskovej, ktorá zaspievala skladbu z repertoáru svetoznámej speváčky Beyonce. Nela Pocisková je žiačkou 4. ročníka Konzervatória v Bratislave.

Ocenených vybrala komisia na základe nominácií riaditeľov stredných škôl v Bratislavskom samosprávnom kraji. Na Úrad BSK bolo doručených 39 návrhov.